Pogoji poslovanjaSplošno

Pred uporabo strani morate pazljivo prebrati pričujoče Pogoje. Z uporabo te spletne strani izrazite svoje strinjanje s pričujočimi Pogoji. Če se s Pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabite spletne strani.

Vse cene v TRGOVINI FELICIJAN so navedene v EUR (Euro) in vsi posli bodo tudi opravljeni v omenjeni valuti.

Zavedati se morate, da je vse, kar boste videli ali prebrali na tej strani, zaščiteno kot industrijska lastnina, če ni drugače navedeno in da smete njeno vsebino uporabiti samo v skladu s temi Pogoji. Felicijan d.o.o. ne daje jamstva ali zagotovila, da ne boste z uporabo gradiv, ki so prikazana na tej strani, kršili pravic tretjih oseb, ki niso v lasti Felicijan d.o.o. ali z njim povezane. Slike so lastnina Felicijan d.o.o. ali pa ima Felicijan d.o.o. dovoljenje za njihovo uporabo. Uporaba pričujočih slik z vaše strani ali s strani od vas pooblaščene osebe je prepovedana, če ni izrecno dovoljena s temi Pogoji. Vsaka nepooblaščena uporaba slik lahko predstavlja kršitev zakonodaje s področja avtorskih pravic, blagovnih znamk, zasebne lastnine in javnega objavljanja ali pa predpisov in zakonov s področja komunikacij. 

Vsa sporočila in gradiva, ki jih boste posredovali strani po elektronski pošti ali na drug način, bomo vključno z vsemi podatki, vprašanji, komentarji, predlogi in podobnimi stvarmi obravnavali kot nezaupne in nelastniške informacije. Vse, kar boste posredovali po elektronskih zvezah ali pošti lahko Felicijan d.o.o. ali njegove pridružene osebe uporabijo v vse namene, kar vključuje tudi njihovo reproduciranje, razkrivanje, posredovanje, objavo in razširjanje po radiodifuznih medijih in s pošto. Prav tako ima podjetje Felicijan d.o.o. tudi vse pravice, da katerokoli idejo, zasnovo, znanje ali tehniko, ki je vsebovana v vaših sporočilih, ki ste jih poslali strani, uporabi v katerikoli namen, med drugim tudi za razvoj, izdelavo in trženje izdelkov s pomočjo tovrstnih informacij.

Spletna stran podjetja Felicijan d.o.o. je namenjena iskljucno za namene informiranja. Informacije, ki so na voljo preko spletne strani so last podjetja Felicijan d.o.o.. in so zaščitene z zakonom o avtorskih pravicah in copyrightom. Informacije, ki jih prejmete preko spletne strani Felicijan d.o.o., lahko pregledujete in natisnete izključno za osebno interno ali nekomercialno uporabo. Nobena informacija, material, slika ali podatek ne sme biti uporabljen v nasprotju z zakonom, razen v primeru pismene odobritve Felicijan d.o.o.

Blagovne znamke in logotipi, ki so prikazani na tej strani, so zaščitene blagovne znamke Felicijan d.o.o. Ničesar, kar vsebuje ta stran, ni mogoče tolmačiti kot podelitev licence ali pravice do uporabe blagovnih znamk, ki so prikazane na strani, brez predhodnega pisnega dovoljenja Felicijan d.o.o. oziroma tretje osebe, ki bi lahko bila lastnik blagovnih znamk, ki so prikazane na tej strani. Več o uporabi blagovnih znamk si oglejte v poglavju Pravice iz industrijske lastnine.

Medtem, ko se Felicijan d.o.o. trudi, da zagotavlja točnost objavljenih informacij za objavo na spletnih straneh, ne more jamčiti in garantirati za točnost navedbe podatkov na teh straneh.

Felicijan d.o.o. ima pravico, da kadarkoli spremeni pričujoče Pogoje z ažuriranjem te objave. Vse tovrstne revizije Pogojev so zavezujoče za vas in zato morate periodično obiskovati to stran, da preverite tekoče veljavne pogoje, ki so zavezujoči za vas.

Spletna stran Felicijan d.o.o. lahko vsebuje povezave, ki vam omogočajo dostop do drugih spletnih strani. Te strani pa žal niso pod našim nadzorom, niti ni njihova vsebina odobrena s strani Felicijan d.o.o. Zato ne prevzemamo nobene odgovornosti in obveznosti za katerokoli nespodobne, obrekovalne in drugače žaljive vsebine in nelegalne vsebine in materiale, ki se lahko nahajajo na drugih spletnih straneh, do katerih ste dostopali preko našega naslova. Prav tako pa Felicijan d.o.o. ne daje nobene garancije glede na predstavitev in kvaliteto uslug in izdelkov na teh straneh.

Lastnik in upravljalec te strani je družba Felicijan d.o.o., ki je ustanovljena na podlagi slovenske zakonodaje in ima svoj sedež v Sloveniji. Po tej strani lahko svobodno brskate in kupujete po vaših željah. Gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko naložite z mreže v nekomercialne namene, to je izključno za vašo domačo osebno uporabo, pri tem pa ne smete na noben način spreminjati označb avtorskih pravic, blagovnih znamk in drugih obvestil o lastništvu. Vsebine te strani ne smete kopirati, razmnoževati, poobjavljati, nalagati na mrežo, razpošiljati po pošti, posredovati ali na drug način razširjati v javne ali komercialne namene brez predhodnega pisnega dovoljenja Felicijan d.o.o., kar velja tako za besedilo, kakor tudi za slike in avdio ter video vsebine. 

Želje in potrebe strank jemljemo resno. To predstavlja izhodišče za vse izdelke in dejavnosti podjetja Felicijan d.o.o., ki se odraža tudi v naši politiki varovanja zasebnosti. Stran Felicijan d.o.o. zbira informacije izključno za interne potrebe. Te informacije ne bomo nikoli delili z drugimi ali jih prodali. 

Felicijan d.o.o. posveča vso možno skrb pazljivemu rokovanju z vsemi osebnimi informacijami, ki nam jih sporočijo naši obiskovalci. Felicijan d.o.o. izkorišča SSL tehnologijo za kodiranje vseh informacij, ki nam jih pošljete z vašimi naročili, tako da jih ni mogoče prebrati med prenosom. (Da bi lahko uporabili naš varnostni strežnik, morate vaš brkljalnik nastaviti tako, da bo sprejemal piškotke in SSL). Podatki o kreditni kartici se v šifrirani obliki prenesejo do sistema in nato neposredno v banko. 

Z uporabo te strani ste izrazili svoje strinjanje s pričujočimi Pogoji. Če se s Pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabite pričujoče spletne strani.

Felicijan d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe svoje politike varovanja zasebnosti

Felicijan d.o.o. spodbuja stranke, da skupaj obiskujejo trgovino Felicijan. Otroci, mlajši od 18 let, naj pred sporočanjem naslova za elektronsko pošto ali drugih osebnih podatkov vprašajo za dovoljenje svoje starše ali skrbnike. 

Piškotki so deli informacij, ki jih mrežna stran prenese na trdi disk posameznika za potrebe evidentiranja. Piškotki lahko dejansko olajšajo vaše deskanje po omrežju s tem, da shranijo vaša gesla, nakupe in preference med uporabo tgovine Felicijan. Uporaba piškotkov je postala industrijski standard. Našli jih boste na večini pomembnejših spletnih strani. Felicijan d.o.o. ne uporablja piškotkov za potrebe trženja. Piškotki, ki jih uporablja Felicijan d.o.o. , so namenjeni samo za pomoč pri vašem nakupovanju in se izbrišejo takoj, ko zaprete vaši brkljalnik.

Veljavnost cen

Cene veljajo na dan naročila blaga. 

Hranjenje sklenjene pogodbe Sklenjeno pogodbo hrani ponudnik, kupcu pa bo ob dobavi blaga priložen: račun.

Postopek nakupa

Naročilo v obdelavi

Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto v obdelavo. Na tej stopnji ima kupec v roku dveh ur možnost preklicati naročilo. Kupcu so izčrpni podatki o statusu in vsebini naročila vselej dostopni na telefonski številki podjetja . Naročilo potrjeno

Po preteku dveh ur od sprejema naročila v obdelavo, vendar maksimalno v 48 urah, ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik si pridržuje pravico, da po potrebi pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena. Blago odposlano

Ponudnik v obljubljenem roku blago zapakira, odpošlje in o tem po elektronski pošti ali telefonu obvesti kupca. Ponudnik v omenjenem sporočilu pouči kupca tudi o politiki vračanja blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe. 

Kako nakupujemo

Ko ste izbrali artikel, ki ga želite kupiti in ste ga dodali v košarico, lahko nadaljujete z nakupom, odstranite izdelek ali pa spremenite količino, nadaljujete z klikom na gumb Nadaljuj ali pa Blagajna. Na naslednjih straneh vnesete vaše podatke, izberete način dostave in plačila. Potem se vam bo pojavila nova stran, kjer se nahaja končni izračun zneska vašega nakupa. Tukaj kliknete gumb za dokončno potrditev Nakup.

Stroški poštnine

Pri izbiri dostave po pošti, se dostava obračunava po ceniku Pošte Slovenije, za poslovni paket, glede na težo paketa (skupna teža naročenega z pakiranjem).Pri izbiri osebnega prevzema ni stroškov dostave.Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blagaKupcu pripada pravica, da v tridesetih (30) dneh vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 15-ih dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., blago pa vrniti v nadaljnih 15 dneh. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa in v celoti izpolnjen obrazec za vračilo blaga, ki ga kupec prejme v pošiljki z dostavljenim blagom. Možnost vračila ne velja za programsko opremo, zgoščenke, knjige in potrošni material, v primeru, da je bila originalna embalaža odstranjena. Ponudnik vrne celotno kupnino najkasneje v roku 15-ih dni od prejetja vrnjenega blaga. Plačilo Ponudnik izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in obvestilom kupcu, kako odstopiti od nakupa in izdelke vrniti, če je to potrebno in mogoče. Kupec ima možnost plačati naročeno blago ob dostavi ali na sedežu podjetja, Podnart 19, Podnart. Dostava Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Ob dobavi mora kupcu nuditi še dodatne informacije glede pravice do odstopa, predvsem pogoje in način izvršitve same pravice. Zagotoviti mora vse potrebne informacije glede naslova, kamor se kupec lahko obrne v primeru pritožbe in informacije glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe. Varnost Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Komunikacija Z uporabnikom sme ponudnik stopiti v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu prvi izrecno ne nasprotuje. Reklamna elektronska sporočila morajo vsebovati naslednje sestavine:Jasno in nedvoumno morajo biti označena kot reklamna sporočila pošiljatelj mora biti jasno razviden različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, morajo biti označene kot takšne. Prav tako morajo biti jasno določeni pogoji udeležbe v njih. željo uporabnika, da ne prejemajo reklamnih sporočil, je potrebno spoštovati. PritožbePonudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik mora postaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Postopek za oddajo pritožb mora biti na voljo na spletnih straneh, enostaven za uporabo in zaupen. Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno. 

Felicijan d.o.o. NE JAMČI, DA NE BO DELOVANJE SPLETNIH STRANI ALI MATERIALOV MOTENO ALI BREZ NAPAK, KAKOR TUDI Felicijan d.o.o. NE NUDI NOBENE GARANCIJE ZA PODATKE DOBLJENE NA TEM NASLOVU, KAKOR TUDI DRUGE MATERIALE. UPORABA SPLETNIH STRANI JE NA VAŠO LASTNO ODGOVORNOST. V NOBENEM PRIMERU NE BO Felicijan d.o.o. ODGOVOREN NOBENI STRANKI ZA POSREDNO ALI NEPOSREDNO ŠKODO, VKLJUČNO BREZ OMEJITEV ZA VSAKO IZGUBO DOBIČKA, PREKINITEV POSLA, IZGUBO PROGAMOV IN DRUGIH PODATKOV NA VAŠEM INFORMACIJSKEM SISTEMU ALI DRUGACE, TUDI ČE SMO VAS POSEBEJ OPOZORILI NA MOŽNOST TAKE ŠKODE.


Template by Linelab.